Een nadere kennismaking met La Draille

Vakantiepark in één van de ruige Dordognevalleien

De in het hoogseizoen autovrije kampeerplaatsen bieden opvallend veel ruimte. De gezellige sfeer op het park met zwembad, sportvelden en een grote recreatietent, wordt door jong en oud zeer gewaardeerd.

La Draille ligt in het hart, is met zijn groene heuvels en grillige rotsformaties en onvergetelijke uitzichten. Vergeet niet het adembenemende natuurschoon. Maar je kunt er ook lekker eten, op het terras van Au nid de Pie, het geliefde restaurant van La Draille of verderop in de Dordogne, zomaar ergens een terrasje met een wijntje en een lekker stukje kaas. Om dan tevreden terug te keren naar vakantiepark/ camping La Draille met zijn 4 sterren en een christelijke identiteit. Met gezelligheid en ontmoeting, met vakantieplezier en inhoud. Daar wil je thuiskomen.

De pizzeria, de horeca met een groot buitenterras en de winkel met verse croissantjes maken het verblijf in de luwte van de La Draille-vallei tot een echt Frans vakantiefeest dat altijd langer zou mogen duren.

Openingstijden

In de zonnige Dordogne is het weer al zomers als het in Nederland nog lente is.

Zodra de zon begint te schijnen opent Vakantiepark La Draille haar poorten voor haar gasten die genieten van de rust, de ruimte en de variatie die het park te bieden heeft. Dan vind je vooral jonge gezinnen en actieve 50-plussers op La Draille. Als het hoogseizoen naderbij komt, neemt de gezellige bedrijvigheid toe. Het spannende recreatieve programma van juli en augustus trekt jong en oud naar het park, dat tot laat in het najaar open blijft, zodat men ook nog kan genieten van de druivenoogst.

Plattegrond

Klik op de plattegrond om te vergroten!

 

 

 

 

 

 

Fotogalerij

 

 

Prijslijst van La Draille