Maak kennis met La Draille

Vakantiepark in één van de ruige Dordogne valleien

La Draille is een 4-sterrencamping met een christelijke identiteit en ligt in het hart van de Dordogne. Onze camping heeft verschillende staanplaatsen voor tent, camper en caravan. Doe tijdens je verblijf mee met verschillende activiteiten die het recreatieteam organiseert of neem een verfrissende duik in ons zwembad. Daarnaast geniet je op onze camping van groene heuvels, rotsen en adembenemende natuur.

Onze camping is voorzien van ruime kampeerplaatsen, die in het hoogseizoen zelfs autovrij zijn. De gezellige sfeer op het park met zwembad, sportvelden en een grote recreatietent, wordt door jong en oud zeer gewaardeerd. Dit, in combinatie met de pizzeria, de horeca met een groot buitenterras en de winkel met verse croissantjes, maken het verblijf op La Draille tot een echt Frans vakantiefeest. Kortom: La Draille is de perfecte vakantieplek waar gezelligheid, ontmoeting en inhoud centraal staan.

Openingstijden

Zodra de zon begint te schijnen opent Vakantiepark La Draille haar poorten voor alle gasten die willen genieten van de rust, de ruimte en de variatie die het park te bieden heeft. La Draille is geschikt voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve 50-plussers. Wanneer het hoogseizoen dichterbij komt, neemt de gezellige bedrijvigheid toe: het leuke recreatieve programma van juli en augustus trekt jong en oud naar het park. La Draille is tot het najaar geopend, zodat je zelfs nog kunt genieten van de druivenoogst.

Plattegrond

    

Klik op de plattegrond om te vergroten.

Fotogalerij