Recreatiewerk: hoog gewaardeerd

Kinderen, tieners en jongeren vermaken zich altijd uitstekend op La Draille. Vaak zijn zij het die hun ouders overhalen om al voor volgend jaar te boeken. Alle sport-, spel- en recreatieactiviteiten zijn gratis. En het Beter-uit recreatieteam, bestaande uit enthousiaste jongelui, is daarbij de stuwende kracht. Sportieve activiteiten krijgen veel aandacht, maar ook de omgeving en de natuur van het park zorgen voor een fantastisch verblijf. Er valt zoveel te genieten: van volleyballen, mountainbiken, kanoën, survival en nachtelijke droppings, tot samen zingen en gewoon plezier beleven.

 

Kinderland

Voor de kinderen zijn er naast het algemene recreatieve aanbod de welbekende “Kinderlandochtenden” waarin een bijbels verhaal wordt verteld, een spel wordt gespeeld of een knip- of plakopdracht wordt uitgewerkt die de kinderen mee naar huis mogen nemen. Of je ziet honderden kinderen enthousiast op het park spelletjes doen onder leiding van het recreatieteam.

 

Bur de Beer

Elke morgen worden de kinderen door parkmascotte Bur de Beer opgetrommeld om naar het Kinderland te komen. Bur de Beer is geen onbekende bij Beter-uit. Hij haalt je over om mee te doen en maakt grappige bewegingen die je uitnodigen om ook een beetje gek te doen. En dat moet kunnen op vakantie.

Zo maak je heel gauw dikke vrienden. Bur de knuffelbeer is dan ook één van de meest gefotografeerde “dieren” op het park.

Maak alvast kennis met BUR de beer 

 

Activiteiten in de overige vakantieperiodes

Bij voldoende belangstelling worden er ook in de meivakantie en met Hemelvaart en Pinksteren recreatieve activiteiten georganiseerd en zijn er ook dagafsluitingen